Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Česnečka recepty - smetanová česnečka s uzeným masem

Smetanová česnečka s uzeným masem



Suroviny:



Postup:

Nejprve si na kostičky nakrájíme uzené maso, nadrobno nasekáme dva stroužky česneku a vše opečeme na sádle. Poté zasypeme hladkou moukou, zalijeme vývarem (nebo vodou s bujónem) a vaříme, dokud maso nezměkne a není hotové. Pokud máme rádi hustší polévku, zahustíme světlou granulovanou jíškou. Potom do polévky nastrouháme zbytek česneku, opepříme, osolíme, povaříme a odstavíme z plotýnky. Ihned vmícháme smetanu a jemně nasekanou čerstvou pažitku. Servírovat můžeme s opékanými toasty.

Zdroj: Česnečka recepty
Zveřejněno: 20.3.2014



SiteMAP