Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Obložené chlebíčky - obložené chlebíčky pro pohoštění

Obložené chlebíčky pro pohoštění

Chlebíčky se podávají zejména při různých oslavách a setkáních s přáteli. Připravené chlebíčky nechte odležet, chraňte je pouze před oschnutím. Rozležením se provlhčí pečivo, přestane se drobit, zvláční a chutě se tak nějak lépe spojí.

Co je třeba:

Další suroviny se volí dle toho, jaký chlebíček budete vyrábět. K tradičním surovinám patří:

Fantazii se meze nekladou, hodí se i olivy, oříšky, majonéza a podobně.

Postup:

Nejčastější kombinace:

Fantazii se meze nekladou, a tak záleží jen na vás, co na chlebíček dáte. Je třeba jen dávat pozor, aby se chutě vyloženě „netloukly“. Vyrobit chlebíček lze i tak, že se na každý konec položí rozdílné chuti. Prostředek pak může být neutrální.

Tip: Uzenina by měla být nakrájená na tenké plátky, poté se tvaruje do kornoutků.

Zde je několik inspirací z komerční sféry.

Zdroj: Obložené chlebíčky
Zveřejněno: 24.5.2018



SiteMAP