Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Vepřová panenka recept - medailonky z vepřové panenky na houbovém ragú

Medailonky z vepřové panenky na houbovém ragú



Suroviny (na 4 porce):



Postup:

Vepřovou panenku naporcujte, osolte, opepřete a na pánvičce upečte doměkka. Na houbové ragú nejdříve na olivovém oleji orestujte šalotku. Pak přidejte na větší kousky nakrájenou hlívu ústřičnou, šitake, žampióny a poduste. Po chvilce zalijte smetanou, osolte, opepřete a omáčku nechejte zredukovat. Nakonec ragú dochuťte čerstvým, nadrobno nakrájeným koriandrem. Jako přílohu lze podávat například čerstvě opečenou bagetu. Vhodná je i dušená rýže.

Zdroj: Vepřová panenka recept
Zveřejněno: 3.6.2014



SiteMAP