Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Krůtí maso - krůtí medailonky

Krůtí medailonky

Ingredience: 4 ks krůtích prsou, 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce medu, 1 stroužek česneku, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce worcesterské omáčky, voda

Technologický postup: Do mísy nalijeme 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce medu, 2 lžíce solamylu. Pořádně promícháme. Rozdrtíme 1 stroužek česneku a přidáme do směsi. Nakrájená kuřecí prsa (na plátky) vložíme do mísy s marinádou a ponoříme je. Dáme do lednice a necháme odstát asi půl hodiny (čím déle, tím lépe). Vyndáme z lednice a přichystáme pánev. Na pánev nalijeme trochu olivového oleje, rozpálíme. Na pánev vložíme maso. Osmahneme a přilijeme marinádu. Přidáme trochu vody, aby se vytvořila omáčka.

Zdroj: Krůtí maso
Zveřejněno: 2.5.2016



SiteMAP