Facebook Twitter Pinterest email tisk

Koriandr setý - hovězí s cizrnou

Hovězí s cizrnou



Suroviny:



Postup:

Maso nakrájejte na kostky. V kastrole na oleji opečte cibulku a česnek dozlatova. Přidejte maso a ze všech stran ho opečte, aby se zatáhlo. Přidejte rajčatový protlak, maso poprašte mletou paprikou a koriandrem. Promíchejte a ihned zalijte trochou vody (aby paprika nezhořkla), osolte, opepřete a duste pod pokličkou. Mezitím si nakrájejte čerstvé papriky na proužky a najemno posekejte chilli papričky. Až je maso skoro měkké, přidejte papriku, chilli, cizrnu (lépe přes noc namočenou) a chvíli poduste. Nakonec dochuťte majoránkou. Můžete podávat s celozrnným pečivem.

Zdroj: Koriandr setý
Zveřejněno: 18.7.2014



SiteMAP