Facebook Twitter Pinterest email tisk

Kuchařka na bylinkové máslo - domácí bylinková másla

Domácí bylinková másla

Doma si můžete připravit různé druhy bylinkových másel, záleží na vaší chuti a fantazii. Vždy jen smícháte různé druhy bylinek s požadovaným množstvím povoleného másla a dle potřeby můžete dochutit solí či pepřem, pro inspiraci vám navrhuji vyzkoušet pár typů bylinkových másel.



Česnekovo-bylinkové máslo



Pažitkové máslo



Petrželovo-citronové máslo



Paprikové máslo



Limetkovo-koriandrové máslo



Postup:

Máslo vyšlehejte ručním šlehačem, přidejte uvedené ingredience, vzniklou hmotu přendejte do alobalu nebo potravinářské fólie a nechte ztuhnout v ledničce.

Zdroj: Kuchařka na bylinkové máslo
Zveřejněno: 4.11.2015



SiteMAP